Over Ons

Een bak aan ervaring en de drive om altijd het beste te doen voor de klant. Met die kwaliteiten is RapidCloud opgericht. Een deskundige en betrouwbare IT-partner voor midden- en kleinbedrijf.

RapidCloud is een kleine organisatie met jarenlange ervaring op het gebied van IT. Wij verzorgen de infrastructuur voor klanten met diensten op het gebied van netwerk, moderne werkplekken, cybersecurity en cloud. De medewerkers zijn gecertificeerd en hebben veel ervaring met de producten en diensten die we leveren aan onze klanten. We schetsen een realistisch beeld van wat wij voor een klant kunnen betekenen en vervolgens bepalen we de beste oplossing samen met de klant. We staan voor kwaliteit en zorgen ervoor dat onze oplossingen optimaal samenwerken.

Marco (Founder)

Goede communicatie met de klant is ontzettend belangrijk daarin, geeft Marco aan. “Zodat je goed snapt wat het probleem is. Waarom heeft u ons nodig? Wij bedenken de oplossing en adviseren daarin. Maar het is een samenspel; een gezamenlijke reis.”

Nick (Co-Founder)

Wat wij ook belangrijk vinden: gelukkige medewerkers. “We bieden daarom leuk werk, en goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden”.

“Daarnaast willen we een prettige werksfeer creëren”, vult Nick aan. “Zo hebben we – als de echte Formule 1-fans die we zijn – een racesimulator op kantoor neergezet, inclusief een megagroot scherm en een levensechte racestoel. Een leuke manier om even van je bureau weg te zijn en te ontspannen. En goed voor de onderlinge competitie”. “Zoals wij het zien: als onze medewerkers gelukkig zijn bij ons, dan werkt dat door in de kwaliteit van hun werk en dus ook naar de resultaten voor onze klanten. Samengevat: gelukkige medewerkers, gelukkige klanten.”

Meer weten over RapidCloud?