Networking Services

Een snelle en betrouwbare netwerkverbinding is van belang voor elk bedrijf. RapidCloud zorgt ervoor dat uw netwerk altijd snel en veilig is en zorgt voor een optimale verbinding tussen uw locaties, partners en het internet. Dat doen we met een combinatie van innovatieve en schaalbare oplossingen, precies afgestemd op de behoeften van uw bedrijf.

Netwerkapparatuur als firewalls, switches, accesspoints, routers en loadbalancers hebben geen geheimen voor ons. Wij zorgen ervoor dat uw apparatuur veilig is geconfigureerd en is bijgewerkt met de meeste recente updates.

NaaS (Network-as-a-Service)
NaaS of Network-as-a-Service is een cloud service waar u gebruik van kunt maken. RapidCloud neemt het volledige beheer over. NaaS is snel en flexibel aan te passen in functie van veranderende netwerkvereisten. Neem contact met ons op voor meer informatie over deze dienst.

Network Security & Managed Firewall
In het huidige digitale tijdperk is het essentieel om uw netwerk en systemen te beschermen voor de continuïteit van uw organisatie. Veiligheid en privacy worden steeds belangrijker en stellen steeds hogere eisen. Bij RapidCloud bieden we ondersteuning om uw werkzaamheden betrouwbaar en veilig uit te voeren in deze nieuwe digitale wereld. Met een managed firewall is uw organisatie beschermd tegen deze dreigingen. Een firewall onderhouden vereist gespecialiseerde kennis. U kunt bij RapidCloud terecht voor deze dienst. Meer over security? Klik dan hier.

SD-WAN
RapidCloud is expert op het gebied van SD-WAN, wat staat voor Software Defined Wide Area Network. Met SD-WAN optimaliseert en beheert RapidCloud het netwerk zeer efficiënt via een centraal platform. Dit zorgt voor betere prestaties en een hogere beschikbaarheid van het netwerk. Daarnaast biedt SD-WAN flexibiliteit en schaalbaarheid. Daarmee is het een ideale en kostenefficiënte oplossing voor (groeiende) organisaties met meerdere filialen, datacenters en cloudomgevingen.

Managed Switch
Een managed switch regelt het netwerkverkeer, zodat meerdere medewerkers tegelijkertijd gebruik kunnen maken van de verbinding zonder dat dit merkbaar is op het netwerk. RapidCloud biedt op maat gemaakte managed-switch-oplossingen. In overleg stellen we een oplossing op met de klant die optimaal is voor de behoeften van het bedrijf.

RapidCloud helpt u graag met de implementatie en het beheer.

Voordelen van Networking Services bij RapidCloud

  • RapidCloud maakt gebruik van de nieuwste technologieën
  • Gecertificeerde netwerkexperts op het gebied van Cisco en Fortinet
  • Security assessments op netwerkapparatuur
  • Uitstekende support voor uw organisatie
  • RapidCloud neemt het volledige beheer uit handen
  • Proactieve monitoring
  • Fortinet en Cisco partner

Meer weten over onze Networking Services?