Modern Workplace

Werken waar en wanneer u wilt. Het is in veel bedrijven niet meer weg te denken. Heeft uw bedrijf moderne werkplekken nodig waar mensen productief kunnen zijn en veilig kunnen samenwerken? RapidCloud kan u helpen met een moderne werkplek op maat.

RapidCloud biedt stapsgewijze ondersteuning om uw cloudreis soepel te laten verlopen, zonder dat u direct een grote migratie hoeft uit te voeren. Het mogelijk om diverse toepassingen te combineren om de werkplek te optimaliseren. Wij nemen dit voor u uit handen.

De Modern Workplace omvat een scala aan software-applicaties die samen een geïntegreerde online werkplek vormen, met de nieuwste en beste tools van Microsoft. Denk hierbij aan Microsoft 365 en Microsoft Azure.

Daarnaast kunnen wij u adviseren over de gecentraliseerde AI-assistentie in Windows 11 om medewerkers te helpen bij het gebruik van AI technologie.

In een snel veranderende wereld organiseren we ons werk en passen dit voortdurend aan. We werken steeds vaker vanuit huis, andere locaties en met diverse apparaten. Niet alleen verandert de manier waarop we samenwerken en communiceren, maar ook onze behoeften en eisen veranderen mee.

Voordelen van de Modern Workplace:

  • Hoge productiviteit van medewerkers
  • Gebruiksgemak van diensten en applicaties
  • Altijd de laatste security oplossingen en updates
  • Integratie met Microsoft 365 en Microsoft Azure
  • Volledig aangestuurd vanuit de cloud
  • Altijd snel en veilig toegang tot bedrijfsapplicaties

Meer weten over Modern Workplace?